Kretslagsturnering Jenter 2017

I helga ble det arrangert kretslagturnering, jenter U17 i Stavanger. Dette ble en historisk begivenhet for Klepp ishockeyklubb, Malin Karlstad Årdal var utlånt til Akershus kretslag. Malin representerte klubben vår veldig bra og hun ble banens beste spiller på kretsmesterskapets første turneringsdag. Akershus og Malin vant bronsemedalje i dette mesterskapet . Til vanlig spiller Malin med Klepp bulldogs U 14 + – og gutter U15 på Nærbø farmers. Hun trener også en dag i uka sammen med Stavanger jenter 1. divisjon. Så dette er en jente som trener hardt og målrettet med opptil flere treninger per dag, for hun håper å nå langt innen sporten.
Klepp Ishockeyklubb gratulere Akershus Ishockeykrets og Malin med bronsemedaljen. Vi gleder oss også til å følge Malin videre mot sine mål.

Attachment

Legg inn en kommentar